WTOC JO 9-1G tweede geworden in bekerfinale

Zaterdag speelde WTOC JO-9 -1G de bekerfinale bij SC Joure.Uit de drie noordelijke provincies  kwamen alle finalisten. In de eerste wedstrijden tegen Wildervank behaalde WTOC een prima resultaat door met 3-1 te winnen.Vervolgens stond Wijster op het programma, die later de kampioen bleek. De uitslag hiervan was 3-3. De laatste wedstrijd was tegen Nicator  en dit eindigde ook in een gelijkspel, 2-2.Wijster werd de kampioen met 7 punten, WTOC werd tweede met 5 punten. Aangekomen in Oudwoude werd er natuurlijk een feestje gevierd met patat en drinken. Daarna met trekker en wagen een rondrit door de drie dorpen.Op de groepsfoto:Achterste rij: Trainer/ Coach: Meindert Postma, Trainer: Wiebe Smid, Trainer/ coach: Hilco RekkerTweede rij: Ime Postma, Tieme van der Ploeg, Lieuwe - Jan van Assen, Wesley Rekker, Agnes Veenstra, Larissa RekkerVoorste rij: Grietje de Bruin, Jan Ringia, Fenna van der Veen, Sanne Hiddinga.WTOC JO 9-1G tweede geworden in bekerfinale

Lees verder »