WTOC ontkomt niet aan degradatiespook

WTOC kreeg de kans om via herkansing 3e klasser te blijven. AVC kon promoveren en liet deze kans niet aan zich voorbij gaan. Een fikse afstraffing voor WTOC was het resultaat.De eerste kans was voor AVC Jelle Visser schoot rakelings over. Erik Jan Dijkstra kwam vrij voor de doelman met een lob die nog net door deze kon worden aangeraakt leek de bal in het doel te verdwijnen net voor of achter de lijn werd de bal weggewerkt. Daarna was WTOC niet meer in staat AVC bij te benen.  In de 14e minuut werd het 1-0 door Peter van der Schoot. De 2-0 liet niet lang op zich wachten Durk Ennema schoot raak. Jan Smid beging een overtreding in het strafschopgebied en de bal ging op de stip. Durk Ennema benutte de geboden kans en na 26 minuten was het 3-0. AVC bleef druk uitoefenen. Enkele goede reddingen van Geoffrie...

Lees verder »