Zwaagwesteinde verliest verdiend van ONT in de eerste ronde van de nacompetitie

Onder prima omstandigheden moest Zwaagwesteinde aantreden tegen ONT voor de eerste ronde van de nacompetitie. Onder leiding van scheidsrechter R. Groenewegen werd er om 14.15 uur afgetrapt.In de eerste paar minuten werd al snel duidelijk wat de strijdplannen waren van de beide ploegen. ONT ging achterover leunen en Zwaagwesteinde probeerde de aanval te zoeken. Echte kansen kreeg Zwaagwesteinde niet in de eerste helft en ONT kwam in de 8e minuut al op voorsprong nadat Wytze Pilat zijn inzet zag worden geblokt maar de rebound werd door Hielke Knippels van dichtbij binnen getikt. In de 22e minuut kwam ONT na balverlies van Marco van Leijen op het middenveld op de 2-0 voorsprong door Michel Weisser.En even later na weer balverlies van een speler van Zwaagwesteinde bijna de 3-0 maar keeper Roelof v/d Ploeg redde knap na de inzet van Joeke de Vries. In de eerste echte kans van Zwaagwesteinde in de...

Lees verder »