Lauwers College doet mee aan Olympic Moves

Het Lauwers College uit Buitenpost is één van de ruim 6000 Middelbare scholieren uit heel Nederland die mee doet aan Olympic Moves. Van de in totaal 225 scholen zijn er ook 8 uit Friesland strijden om de prijzen. Uit de regio Noordoost Friesland is dat dus het Lauwers College geworden. Ze hebben zich via regionale wedstrijden knap geplaatst voor de finale. Op vrijdag 8 juni gaan zij in de finale van Olympic Moves de uitdaging aan om met hun school kampioen van Nederland te worden. De teams mogen op 8 juni 2018 naar De 16de editie van ‘Olympic Moves The School Final’ vindt dit jaar voor het eerst op Papendal plaats. Het belooft een spannende en vooral leuke dag te worden!Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland waaraan gedurende het schooljaar meer dan 100.000 leerlingen van ruim 300 middelbare scholen deelnemen. Dit is vrijwel de helft van alle scholen...

Lees verder »