Medailleregen voor Release in Dedemsvaart

Op zaterdag 2 juni was Majorette en Twirlvereniging Release Dokkum met 3 groepen en vele solisten aanwezig op het majorette/twirl concours in Dedemsvaart.Er werden vele prijzen in de wacht gesleept door de vereniging.Op het onderdeel solo 1 baton Preteen Intermediate was het goud voor Ketsia Gruintjes, in de Senior Intermediate klasse was er goud voor Marije Kok en zilver voor Fiona Dorenbos. Miranda Koster scoorde goud met de Super-X-Strut in de senior Intermediate.Het Showteam mocht de gouden beker in ontvangst nemen in de Ensemble Dance Twirl in de Intermediate klasse.Naomi Gjaltema deed voor de eerste keer mee in de juvenile introductie en mag met haar Dance Twirl uitkomen in de Novice Klasse. Verder in de Dance Twirl was het Goud voor Jeska Leistra in de Novice juvenile klasse, in de beginner klasse eiste Mara Faber het goud op en scoorde ook nog haar eerste plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK,...

Lees verder »