Met de muziek op het Flaeijelfeest gegarandeerd gezelligheid!

NIEUWEHORNE – Op 27, 28 en 29 september is het weer Flaeijelfeest in Nieuwehorne. De Boerenoptocht en het Openluchtmuseum op zaterdag staan centraal, maar ook de 3 muziekavonden staan garant voor feest en gezelligheid. Een goed stel artiesten helpt hierbij en daarom is er weer een fantastisch muziekprogramma opgesteld. Trek die lederhosen en dirndl maar vast uit de kast, want donderdag 27 september is het Duitse avond! Die Münchener Schmachtfetzen komen naar Nieuwehorne gereisd en zullen ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten. De show wordt compleet verrijkt met de balletvoorstelling 3 hübsche Dirndl, drive-in show van DJ’s Albert Altendorff en Holber Holtzkirchen en zelfs een gastoptreden van -jawohl- Dennie Christiaan. De vrijdagavond start om 21.00 uur met een grootse vuurwerkshow die gratis te bekijken is vanaf het Landgoed De Horne. Daarna komen 3 knallers van acts op het podium in de feesttent. Dat de Flaeijelorganisatie van verkleden houdt, moge duidelijk zijn,...

Lees verder »