Nieuw in de verhuur bij Dierenspeciaalzaak Numan, 4/5 persoons sloep

Naast de verhuur van de 8/10 persoons sloep, vis/toerbootjes, waterfietsen en kano’s nu ook een 4/5 persoons sloep.De sloep is uitgevoerd met rondom kussens, een stuur en afstandsbediening voor de motor. De motor van deze sloep is verzorgd door LBB motoren uit Kollum. Natuurlijk kunt u ook terecht voor diervoeding en dierbenodigdheden en een uitgebreid hengelsport assortiment.Kollum presenteert  zich als een aantrekkelijke pleisterplaats voor de (water) toerisme . Inmiddels heeft het dorp alle voorzieningen die het aantrekkelijk maakt voor de watertoerist. Bovendien is het gunstig gelegen aan de vaarroute Burgumer Mar – Lauwersmeer – Dokkum.Info: Dierenspeciaalzaak Numan Voorstraat 94 KollumNieuw in de verhuur bij Dierenspeciaalzaak Numan, 4/5 persoons sloep

Lees verder »