Expositie VOORZ.ORG Gezondheidscentrum Voorstraat 11 Kollum

Antje Solf en Hanna van Wel, leden van het kunstenaarscollectief Stichting KAT (Kunst en Ambacht Ten Boer) exposeren van 4 juni t/m 17 augustus in Gezondheidscentrum VoorZ.org in Kollum.Antje Solf schildert realistisch met abstracte accenten. Ze houdt van de natuur met haar prachtige kleuren, vormen en structuren. Licht, schaduw en contrast komen sterk tot uitdrukking. Het fascinerende zijn de ogen van de dieren, die ze op een sprankelende wijze tot leven kan brengen, waardoor ze je als het ware aankijken. www.antjesolf.nlHanna van Wel haar aandacht is steeds meer naar schilderen en werken met kleur uitgegaan. Zij heeft een realistische schilderstijl met een levendige losse toets. Zij laat zich de laatste jaren steeds weer inspireren door de natuur. In de landschappen die ze schildert vormen ruimte, licht en kleur een grote rol. Het weergeven van uitgestrekte kwelders, polders en de zee, met het veranderende licht vindt ze prachtig om te schilderen.www.stichtingkat.nl....

Lees verder »