Refurbished kantoormeubilair, een duurzame make-over

Refurbished kantoormeubilair, een duurzame make-over voor uw kantoorinrichting. De Jong Kantoormeubilair doet al jarenlang aan recycling van gebruikt kantoormeubilair. Ons meest recente bedrijfsonderdeel staat bekend als ‘refurbished meubilair’. Refurbished betekent het volledig (technisch) controleren, renoveren en schoonmaken van een product.Wat is het verschil tussen tweedehands of refurbished meubilair?Het is een combinatie. Bij de Jong Kantoormeubilair doen we al jarenlang aan recycling van tweedehands kantoormeubilair en jaren terug werd dit door ons gerenoveerd meubilair genoemd. Refurbished meubilair verkeert weer in nieuwstaat. Tevens levert het kostbare besparing van grondstoffen op omdat niet alles weer (op)nieuw geproduceerd hoeft te worden.Waarom biedt De Jong Kantoormeubilair refurbished meubilair aan?Grondstoffen worden steeds schaarser en ons milieu komt steeds meer onder druk te staan. Vanuit onze bedrijfsfilosofie vinden wij het belangrijk dat dat we gezamenlijk een bijdrage leveren aan een schonere/groenere leefomgeving. Zo dragen we ons steentje bij aan de circulaire economie. Bedrijven waar wij mee samenwerken maken...

Lees verder »