Regiezitting rechtszaak A7-blokkade

Op 15 juni 2018 om 10.00 uur, behandelt rechtbank Noord-Nederland de rechtszaak rond de blokkade van de A7 in november 2017 in een zogeheten regiezitting Tijdens deze zitting inventariseert de rechtbank wensen van rechtsbijstand en onderzoekswensen van verdachten in deze zaak.Publiek kan zich vooraf aanmeldenPubliek kan de zitting bijwonen. Gezien de  verwachte grote belangstelling en het beperkt aantal zitplaatsen bij de rechtbank, raadt de rechtbank publiek aan zich vooraf individueel aan te melden om in aanmerking te komen voor een zitplaats. Aanmelden kan via het e-mailadres: aanmelden.rb-nnl@rechtspraak.nl. met vermelding van de naam, eventuele voorna(a)m(en) en voorletter(s) en het BSN-nummer zoals deze staan op het identiteitsbewijs dat men, bij bevestiging van de aanmelding, mee dient te nemen naar de rechtbank.Aanmeldingen dienen uiterlijk zondag 10 juni binnen te zijn. De rechtbank behandelt aanmeldingen op volgorde van binnenkomst en ook hierbij geldt: vol is vol. Voor publiek geldt een verbod voor het maken van beeld- en geluidsopnames in het hele gerechtsgebouw....

Lees verder »