Sappé Open: helemaal geslaagd!

JOURE – Afgelopen weekend stonden er vier evenementen op de planning bij Sappé Reiniging, onderhoud en renovatie in Joure. Vrijdagmiddag stonden de relaties van Sappé centraal. Er werden interessante Masterclasses gegeven, waardoor onze relaties geïnspireerd het weekend in gingen. Zaterdagochtend was er een gezellige familieochtend. Binnen de families werd gestreden in een leuk parcours met mooie prijzen. Dat iedereen zo zijn/haar eigen talent heeft, kwam mooi naar voren in de diverse onderdelen van het parcours. Zaterdagmiddag stonden de deuren open voor diverse belangstellenden en ’s avonds gingen de voetjes van de vloer tijdens een Hollandse avond voor de medewerkers en hun partners. Het is goed om in deze drukke maatschappij af en toe even stil te staan…. Stilstaan bij het feit dat Sappé alweer meer dan 35 jaar bestaat en in de afgelopen 15 jaar onder leiding van William Pol is gaan groeien en bloeien met nu maar liefst 160...

Lees verder »