Veel belangstelling Zorgfestival in gemeentehuis Damwâld

De DDFK-gemeenten organiseerden woensdag 6 juni in het gemeentehuis te Damwâld.Er was die middag een zorgmarkt voor alle inwoners, waar informatie te krijgen was over bijvoorbeeld het regelen van huishoudelijke hulp of ondersteuning bij financiële zorgen en mantelzorg.Zorgaanbieders die actief zijn in de regio presenteerden zich hier. Daarnaast was het voor zowel inwoners als professionals mogelijk om deel te nemen aan diverse workshops, over actuele thema’s als zorgen voor een ander (mantelzorg), laaggeletterdheid, wonen en domotica, sport en gezondheid, ouderenmishandeling en financiële kwetsbaarheid.Medewerkers van de gemeente gaven twee workshops over schulddienstverlening en het gebiedsteam.Veel belangstelling Zorgfestival in gemeentehuis Damwâld

Lees verder »