Volgende tegenstander voor SC Veenwouden is SC Leovardia

De eerste ronde van de nacompetitie in het knock-out systeem voor handhaving, dan wel promotie naar de tweede klasse zit er op. Er zijn nog 4 teams in de race. SC Veenwouden gaat het zaterdag opnemen tegen SC Leovardia uit Leeuwarden en ONT mag thuis de degens kruisen met VV Kollum.De beide winnaars spelen een week later de finale voor een plaats in de tweede klasse.SC Veenwouden had een lastige wedstrijd tegen de ervaren vriendenploeg van VV Willemsoord. Vanaf het begin was SC Veenwouden de bovenliggende partij. Maar had moeite met het benutten van de kansen. Hierdoor kwam VV Willemsoord twee keer op voorsprong. Gelukkig kon SC Veenwouden beide keren binnen enkele minuten de gelijkmaker scoren. Uiteindelijk moest er een verlenging aan te pas komen om de winnaar te kunnen aanwijzen. Dat was conditioneel teveel voor VV Willemsoord en zo kon SC Veenwouden toch nog met een 4-2 overwinning van...

Lees verder »