Basisschoolkinderen uit de regio in Lang Leve de Muziek Show

De jury van de audities van Lang Leve de Muziek Show maakt bekend dat de kinderen van groep 6 van basisschool Yn de Mande uit Schiermonnikoog en groep 6 van Oranje Nassau uit Kootsterille mogen meedoen in Lang Leve de Muziek Show. Komend najaar zullen zij op televisie tegen elkaar strijden om de winst: optreden in de grootste schoolband van Nederland tijdens het Kerst Muziekgala 2018 in december. Koningin Máxima is daar, als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, ook aanwezig.De scholen uit Friesland deden 5 juni auditie in Sneek. De jury, die bestond uit influencer Noah Zeeuw (Ponkers), producer Jens Munnik en radio-dj Saskia Weerstand, koos op basis van de muzikale acts, deze twee groepen uit de provincie Friesland uit, om mee te doen in het tv-programma Lang Leve de Muziek Show.Lang Leve de Muziek ShowLang Leve de Muziek Show is een muzikaal spelprogamma van AVROTROS voor basisschoolkinderen...

Lees verder »