Vrijdag 29 juni: Masters Heerenveen Heren hoofklasse kaatsen

HEERENVEEN: Op vrijdag 29 juni 2018 vindt de Masters plaats. Kaatsvereniging De Pompeblêdden organiseert dan voor de 20e keer zijn Heren Hoofklasse wedstrijd. De topkaatsers van Friesland mogen aantreden in sportstad Heerenveen. De sportstad van Friesland is natuurlijk niet compleet zonder zo’n grootse kaatswedstrijd. De Pompeblêdden bestaat al meer dan 65 jaar in Heerenveen. Dit jaar vindt dit evenement plaats het nieuwe kaatsveld van Kaatsvereniging De Pompeblêdden aan de Binnenweg 3d (tussen Tennisvereniging Ten Woude en Restaurant de Koningshof), waar slechts 4 weken voor de PC (de grootste kaatswedstrijd van Nederland) gekeken kan worden wie er in vorm is en welk partuur een outsider zou kunnen zijn. De wedstrijd zal dit jaar een vrije formatie partij zijn, wat inhoudt dat ze in een eigen geformeerd partuur kaatsen. Het partuur van Renze Pieter Hiemstra, Enno Kingma en Hans Wassenaar won de finale afgelopen jaar van het partuur Menno van Zwieten, Hylke...

Lees verder »