Oud – Heerenveen op bezoek bij Friese Boys

Friese Boys speelde vrijdagavond tegen oud-SC Heerenveen. In de eerste helft kwam het huidige eerste elftal van Friese Boys in actie en in de tweede helft het team van Friese Boys gedurende de jaren 1998-2002. Sc Heerenveen kwam met bekende spelers als Maarten de Jong, Gerald Sibon, Geert-Arend Roorda en Jan de Jonge naar Kollumerzwaag.De eerste mogelijkheid was na een hoekschop voor Gerald Sibon, maar via een Friese Boys-been ging de bal naast. Aan de andere kant schoot Pier Kempenaar over na een voorzet van Dirk-Jan Heidstra. Een inzet van Age-Hains Boersma werd gestopt door doelman Theo Beerda. De Friese Boys-doelman keerde ook een schot van Rolf Dijk zodat het tot de rust 0-0 bleef.In de tweede helft kwam oud-Friese Boys in actie. Het eerste gevaar kwam van Friese Boys-aanvaller Meindert Postma, maar zijn listig balletje ging via de lat over.  Een schot van Geert-Arend Roorda werd gestopt door Gerwin...

Lees verder »