Aanvoerder vertrekt en nieuwe verdediger voor Harkemase Boys

Harkemase Boys heeft voor volgend seizoen nog een verdediger vastgelegd. De 23-jarige Iloba Achuna is de volgende aanwinst. De 23-jarige inwoner van Drachten komt over van ONS Sneek, waar hij twee seizoenen heeft gespeeld.Door het vertrek van Kellian van der Kaap naar de beloften van FC Groningen is de positie centraal achterin vrij gekomen. Aangezien het vrij laat was in het seizoen, is de Technische Commissie van Harkemase Boys er zeer content mee dat het is gelukt om dit op te lossen met een speler van derdedivisieniveau, die bovendien uit de regio komt. Daarnaast zijn de contacten tussen Harkemase Boys en Iloba er altijd al geweest."Ik heb vaak tegen de Boys gespeeld met ONS Sneek en Drachtster Boys", zegt Achuna, "en het was altijd een beleving om tegen Harkemase Boys te voetballen. Ik ben dus ook trots dat ik volgend seizoen hier mag spelen. Afgelopen seizoen heb te weinig gespeeld...

Lees verder »