Prijswinnaars fierljeppen Buitenpost

Gisteren waren de  prijzen voor de volgende winnaars.In de tweede klasse Senior Freerk vd Werf (17.04m)Dames: Antsje Draaier(12.50m) Antsje nam de drie bekers in ontvangst van alle prijswinnaressen in de Dames klasse, Junior Minne Smit (14.65m) Jongens: Hendrik Westra(13.75m) en bij de meisjes: Inger Haanstra (12.43m) Ze kregen de prijzen uitgereikt door Marieke en Klaas. 's avonds was het de beurt aan de topklasse springers.De dagtitels werden gewonnen door Nard Brandsma (20.28m) Dames Akke Dijkstra (14.50m), Junior Freark Kramer (19.18m), Jonges Rutger Haanstra (16.47m) en Femke Rispens (13.82m). De laatste 2 wedstrijden zijn in de feest week van Buitenpost. voor alle uitslagen kunt u kijken op de site van het frysk ljepprsboun.Prijswinnaars fierljeppen Buitenpost

Lees verder »