Skûtsje van Heerenveen winnaar Frisobokaal

SNEEK – Zaterdag 9 juni werd in Sneek het zeilevenement om de Frisobokaal georganiseerd door de Provincie Fryslân in samenwerking met Sintrale Kommisje Skûtsjesilen. Aan het driejaarlijkse evenement doen prominente bedrijven en hun directie aan mee, deze keer waren ook een aantal staatssecretarissen en de organisatie van Culturele Hoofdstad van de partij. Het skûtsje van Heerenveen met assistent schipper Staatssecretaris van Defensie Barbara Visser waren de winnaar van het eindklassement over twee wedstrijden. Uit handen van de Commissaris van de Koning Arno Brok ontving de Staatssecretaris samen met de schipper van Gerben van Manen Sytze Brouwer de grote Bokaal. Foto’s: ©Martin de Jong Het bericht Skûtsje van Heerenveen winnaar Frisobokaal verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »