Tilsters met riante overwinning op HJSC terug naar de 4e klas

Ruim zevenhonderd toeschouwers zagen SC Kootstertille na zes jaar terugkeren in de vierde klas. De finaleronde van de nacompetitie werd niet het duel waar de vonken vanaf spatten. Daarvoor was de tegenstand van een gehavend HJSC te pover maar toonde de thuisclub ook overduidelijk aan dat voor de gasten niets te halen viel. Met de meer dan verdiende 4-0 overwinning voor SC Kootstertille, werd een prima seizoen terecht met het promotieticket beloond.Omdat de thuisclub eerst rustig de kat uit de boom keek kon HJSC even de aandacht op zich vestigen. Het was Bart van Kalsbeek die uit een hoekschop over kopte. Aize Storm testte even later de betrouwbaarheid van invaller doelman Lars Palyma die de inzet van Storm slechts met de nodige moeite onder controle kreeg. De Tilsters kwamen daarna vrij snel aan een voorsprong want het duel was amper een kwartier oud toen Aize Storm zichzelf voor de HJSC...

Lees verder »