24e Internationale Pupillentoernooi 2018 v.v.Nieuweschoot

Heerenveen: Onder grote publieke belangstelling is zaterdag 9 juni en zondag 10 juni het 24e Internationale Pupillentoernooi 2018 bij v.v. Nieuweschoot begonnen. Het jaarlijkse Internationale jeugdtoernooi voor E- en F-pupillen (JO11, JO10, JO9 en JO8). Twee dagen lang één groot voetbalfeest voor de spelers, ouders, familieleden en supporters. De meest gezellige afsluiting van een seizoen samen voetballen. Dit jaar strijden 66 jeugdteams (JO11, JO10, JO9 en JO8) uit binnen- en buitenland twee dagen lang om de toernooi-zege. Het internationale jeugdtoernooi viert dit seizoen haar 24ste verjaardag en biedt de (top-) spelers van de toekomst al jaren een podium om hun talenten te laten zien aan alle voetballiefhebbers. Foto’s Frank Vink   The post 24e Internationale Pupillentoernooi 2018 v.v.Nieuweschoot appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »