Finalisten Meest Markante Horecaondernemer Fryslân bekend

Drie horecaondernemers zijn genomineerd voor de finale van de regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer Fryslân 2018/2019.De drie finalisten zijn: Siep de Vries van Hotel Restaurant De Stripe in Wijnjewoude, Ido Pranger en Sander Wijnstra van De Artisante in Dokkum en Erik Houter van Gestrand in Oost-Vlieland. Op 15 oktober 2018 wordt tijdens het Markant Gala bij Landgoed Lauswolt bekend gemaakt wie zich de komende tijd de Meest Markante Horecaondernemer van Fryslân mag noemen.De afgelopen weken zijn 11 horecaondernemers bezocht. De beoordelingscommissie, die bestaat uit Cor de Jong, Maaike Veldhuis, Piter Wilkens, René Kempen en Thom de Boer, hebben de deelnemers beoordeeld op onder meer originaliteit en vernieuwing. Op basis daarvan kozen zij de drie finalisten die op 15 oktober a.s. in de regionale finale staan.Jury en finaleIn september zullen de finalisten worden bezocht door de jury die bestaat uit 4 leden: Maarten Wessels, Geert Bosman (winnaar van de Meest Markant...

Lees verder »