Mees Jonkman en Silke Pastoor winnaars The Voice of Heerenveen 2018

HEERENVEEN – Zaterdagavond 9 juni was de finale van de talentenjacht: The Voice of Heerenveen. Er waren twee prijzen te vergeven. The Voice Kids werd gewonnen door Mees Jonkman (11) en de winnares van The Voice of Heerenveen werd Silke Pastoor (14)! Maar liefst 10 finalisten zongen zeer diverse nummers en werden daarbij vakkundig begeleid door Jelmer van der Sluis (toetsen), Robert-Jan Zigterman (slagwerk), Eelco Engelsma (gitaar) en Percy Hoff (basgitaar). De jury, onder leiding van Marysa Dijkstra, had een moeilijke taak. Daarom was er dit jaar voor gekozen om het voltallige publiek mee te laten stemmen. En dat deed men met verve: een goedgevulde zaal met supporters was druk aan het overleggen en scheuren: want om te voorkomen dat je alleen op je zusje of buurjongen zou stemmen moest je op 3 kandidaten stemmen. Winnares Mees vertolkte vol overgave When we were young  van Adele. Silke bracht vol emotie...

Lees verder »