NachtSwalkerstocht: plezier, indrukwekkende acts en prachtige wandelingen

NIEUWEHORNE – In totaal 800 wandelaars gingen afgelopen vrijdag 8 juni van start bij de NachtSwalkerstocht. De nachtelijke wandeltocht van 15 en 30 kilometer vond plaats in de weidse en tevens bosrijke omgeving van Nieuwehorne, Oldeberkoop en Katlijk. Zelfs een aantal militairen, mariniers en een deelnemer uit Duitsland wandelden mee. Dit jaarlijkse evenement werd georganiseerd door Doelgericht Wandelen. Stadionspeaker Jouke de Vries loste het startschot, waarna de tocht van start ging. Spectaculaire en betoverende acts maakten de avond tot een onvergetelijke ervaring. Zoals een act met vuur van Vuurgroep Fryslân, een 4 meter hoge vlinder, dansvoorstellingen van Eijer Producties en sprookjesachtige verlichtingen. “Geweldige tocht! De 30 kilometer was mooi gevarieerd, ik heb me geen moment verveeld!” Aldus een enthousiaste deelnemer. Dit was de zesde editie van de NachtSwalkerstocht, georganiseerd door Doelgericht Wandelen. Dit is een initiatief van wandelsporttrainer en gepassioneerd wandelaar Gretha de Vries. Volgend jaar zal de NachtSwalkerstocht plaatsvinden...

Lees verder »