VIOD wint van SJS en is weer derdeklasser

Zaterdagmiddag was het dan zover, de finale voor een plek in de derde klasse tegen SJS uit Stadskanaal. De mannen uit Stadskanaal kwamen manmachtig naar Driezum toe. Het begint een welbekend fenomeen te worden in Driezum en Wâlterswâld, de promotie/degradatiewedstrijden.SJS een totaal onbekende tegenstander voor VIOD. SJS was in de vierde klasse D als derde geëindigd en won de eerste nacompetitie ronde na verlenging in EE met 2-3 van Oostergo.VIOD moest de wedstrijd starten zonder aanvoerder Roelof van der Veen, die door zijn werkzaamheden niet op tijd kon komen. Jouke Sjoerdstra was nog afwezig door blessureleed. In de beginfase was het voornamelijk aftasten van de beide teams in het veld maar meteen in de derde minuut leverde Gerald Mous een goeie steekpass af op Sjoerd Visser. Visser had meer ruimte dan hij dacht en draaide net de verkeerde kant op. Het schot met links was daarna een prooi voor de...

Lees verder »