Hollandse Nieuwe laat zich goed smaken tijdens proeverij bij De Koningshof

HEERENVEEN – Dinsdagmiddag stond Restaurant De Koningshof in het teken van de jaarlijkse haringproeverij. Tientallen genodigden kwamen de Hollandse Nieuwe proeven. Vanaf woensdag mag de nieuwe haring verkocht worden. Bij binnenkomst werden alle genodigden persoonlijk begroet Door Frans en Christel Koning. De haringen gingen als warme broodjes over de toonbank. “De haring is dit jaar weer bijzonder goed en het vetpercentage is precies goed. En vet betekend in dit geval gezond” aldus de heer Frans Koning. Naast haringhappen kon men genieten van een heerlijk buffet met verschillende vis en haring lekkernijen en uiteraard een passend drankje. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Hollandse Nieuwe laat zich goed smaken tijdens proeverij bij De Koningshof verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »