Jorien ter Mors sluit zich aan bij Team IKO

HEERENVEEN – Olympisch kampioene Jorien ter Mors sluit zich aan bij Team IKO van coaches Erwin en Martin ten Hove. Ook de dames Letitia de Jong, Bo van der Werff en Wereld Kampioene junioren Jutta Leerdam zijn toegevoegd aan het team. De teampresentatie vond maandagavond 11 juni plaats in Groningen. Onderleiding van presentator Arjen de Boer, bekend van Omrop Fryslân, werden de schaatsers voorgesteld aan de pers en andere belangstellenden. IKO is een toonaangevende producent van dakbedekkingsmaterialen, isolatie en waterdichtingsoplossingen. Met meer dan 30 fabrieken en 4500 werknemers wereldwijd is IKO een speler van wereldformaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto, Canada. Sinds vorig seizoen heeft het bedrijf zich verbonden aan het schaatsteam van de gebroeders ten Hove. Naast de hoofdsponsor heeft Team IKO met Friesland Lease uit Drachten een nieuwe partner gevonden die voor de komende vier jaar het schaatsteam gaat ondersteunen door het beschikbaar stellen van lease-auto’s. Ook het bedrijf Style26 uit Groningen is komend seizoen als...

Lees verder »