Ruimte bij seniorenteams Quick Stick

HEERENVEEN – Heerenveense Hockeyclub Quick Stick trekt al jaren een toenemend aantal jeugdleden. Maar ook de seniorenlijn groeit gestaag door. Voldoende om ook in seizoen 2018-2019 een Heren 1- en Dames 1-team te vormen. Er is nog ruimte in beide teams voor ervaren hockeyers met ambitie. Dames 1 is een mooie mix van jong en iets ouder talent. Het team is voor komend seizoen gepromoveerd naar de eerste klasse. Bij Heren 1 gaan gezelligheid en ambitie hand in hand. Het team speelt (boven) in de vierde klasse. Open trainingen Er is een aantal open trainingen bij beide teams: bij Dames 1 op 19, 22 en 26 juni van 19.45 uur tot 21.30 uur en bij Heren 1 op 27 en 29 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Wie interesse heeft om in een van deze teams te gaan spelen, kan zich tot 19 juni aanmelden via lijncoordinatorsenioren@quickstick.nl. Graag meteen aangeven of en...

Lees verder »