Dream Karavaan bezoekt DDFK

Een goede kop koffie, wat lekkers, inspiratie en verbinding. Met de Dream Karavaan reizen we in 2018 door heel Friesland. Tussen 23 juni en 4 juli brengt de Dream Karavaan een bezoek aan de DDFK gemeenten, waarbij inwoners centraal staan.Ieder verhaal, wens, droom of idee doet ertoe en mag gehoord worden. Iedereen is welkom om aan te haken bij de Karavaan. Ook als je iets wilt delen, een muziekje, iets creatiefs, of iets waar je trots op bent, zwaan kleef aan bij de Dream Karavaan! Dan maken we er een gezellige boel van.We worden steeds meer een participatiesamenleving. Organisaties en mensen verhouden zich daardoor anders tot elkaar. Ons doel is dat de verhalen en dromen van mensen gehoord worden als inspiratie voor beleid en uitvoering voor zorg welzijn en participatie.Noteert u vast een momentje in uw agenda om deel uit te maken van dit inspirerende project? Op 23, 26, 27...

Lees verder »