It Fiskhuys hield haar jaarlijkse haringparty bij café It Houtsje

HEERENVEEN:  Woensdagavond hield It Fiskhuys haar jaarlijkse haringparty bij café It Houtsje aan de Oude Koemarkt in het centrum van Heerenveen. Ruim 125 genodigden kwamen de nieuwe haring proeven. ,,We hebben dit jaar echt top haring. Hij is lekker vet en heeft een volle en malse smaak” aldus visboer Harold Lenstra van It Fiskhuys. De genodigden delen de mening van Lenstra en genieten volop van de vis. Naast de haring uit het vuistje stonden er ook weer diverse salades klaar waarin uiteraard de Hollandse nieuwe in verwerkt is. ,,Mensen hebben vaak geen idee waar je de haring allemaal voor kan gebruiken. Je kan er echt de meest lekkere salades mee maken. Ik geef mijn klanten graag advies en een paar lekkere recepten” verteld Lenstra glunderend. Onder de genodigden waren opa, vader en zoon Kuiper. De drie generaties keurden de haring goed. “Hij is dit jaar weer heerlijk. Lekker biertje erbij,...

Lees verder »