Saakje Krist met pensioen werkte 45 jaar in de zorg

Saakje begon haar loopbaan met 3 jaar in Dongerahiem te Dokkum daarna in de gezinszorg en vervolgens  8 jaar op de verpleegafdeling van de Sionsberg  ( huidige waad-wente ) te Dokkum. Vervolgens werkte Saakje 32 jaar in Meckama state te Kollum.Dit werd woensdag 13 juni samen met de bewoners en personeel op afd. Hessel feestelijk gevierd. D.m.v. samen ontbijten en natuurlijk koffie met gebak! De afdeling was versierd met allerlei spreuken en anekdotes.Recept voor een fijne en goede collega. Een greep uit de collectie anekdotes, 1 eetlepel respect, 1,5 gram discipline, 100 ml wijsheid, 50 ccm geduld, 1 potje bekwaamheid, 3 theelepels liefde, 200 gram gezelligheid, 1 teentje eerlijkheid, 1pakje lolDit alles kneden met vele jaren werken in de zorg. Doe het geheel in een bakvorm en zet het 2 uur op stand creativiteit Even laten afkoelen en zie het resultaat. Een fijne en goede collega.  Saakje dat ben jij en was...

Lees verder »