Vernieuwingen bij Night Of the Koemarkt

HEERENVEEN – Over iets meer dan twee weken is het tijd voor de 22e editie van Night of the Koemarkt (NOTK). Het feest begint ook dit jaar weer op de vrijdagavond met een Kleintje Koemarkt. Zaterdag overdag Heerenveen op Stelten en het Promsconcert in de avond. Ondanks het feit dat de Night Of The Koemarkt al jarenlang een succesvol evenement is, worden er vanaf dit jaar een aantal veranderingen doorgevoerd. De komende jaren hoopt de organisatie toe te werken naar een semi-groot muziekfestival. Dit jaar zullen de eerste veranderingen zichtbaar zijn. Het plein, waar het Promsconcert plaatsvindt, worden vergroot. Dit zorgt ervoor da de bezoekers meer ruimte hebben. In de aanlooproute naar het plein zullen foodtrucks worden opgesteld. Hier kan men terecht voor een lekkere hap of snack. De organisatie garandeert dat de sfeer ondanks de veranderingen als vanouds zal blijven. Kleintje Koemarkt Vrijdagavond kan het publiek weer plaatjes aanvragen...

Lees verder »