Zaterdag 16 Juni: De MidZomerFair Nijehaske

HEERENVEEN: Op zaterdag 16 juni organiseert de wijkvereniging Nijehaske Heerenveen voor de vierde keer een Midzomerfair rond Us Kubus. De MidZomerFair 2018 belooft een leuke middag te worden! Naast het beruchte jaarlijkse Pannatoernooi zal er nog een sportieve aangelegenheid zijn, namelijk waterloopballen! Dit zijn grote doorzichtige plastic opblaasballen waarmee je over het water kunt lopen. Er zal een marktje zijn met diverse leuke stands. Het leuke van de fair is dat de ondernemers voornamelijk uit Heerenveen komen, dus écht lokaal. Zo komen o.a. ‘Jipper Lee’ met haar zelfgemaakte en ontworpen kinderkleding en accessoires o.a. sieraden, sleutelhangers, oorbellen en haarklemmetjes. ‘Roelien Crea Kado’ voor cadeaus, naambordjes, geëtst glas, sieraden en nog veel meer leuks! ‘By Nynke’ met kleurrijke haaraccessoires, kindersieraden, zelfgemaakte fotoalbums en agenda’s van stof en lint. ‘Wis en waarachtig’ met allemaal leuke handgemaakte cadeaus en woonaccessoires en zo zijn er nog veel meer leuke kraampjes. Voor de kinderen is er...

Lees verder »