30e editie van brommersprint in Jubbega

JUBBEGA – Op zaterdag 21 juli vindt alweer de 30e brommersprint plaats in Jubbega. Naast de vertrouwde onderdelen zoals de grasbaanrace, oldtimerrit, kindermiddag met quad-baan en natuurlijk de brommersprint/scootersprint, zal het programma dit jaar nog breder en gevarieerder zijn. Zo zal er dit jaar voor alle oudrijders de mogelijkheid worden geboden, om hun machines nog 1 keer van stal te halen, om mee te strijden in een speciaal hiervoor gemaakte klasse. De eerste reacties van oud deelnemers waren meer dan enthousiast. De oranisatie verwacht dan ook dat dit een drukke en leuke extra klasse zal worden, waarin ook een aantal dorpsgenoten zullen deelnemen. Daarnaast zal er op het feestterrein een tent staan, waar een expositie wordt gehouden over 30 jaar brommersprint, welke samengesteld zal worden door het documentatiecentrum Jubbega. Met hier nog een paar sprintmonsters van het eerste uur en oud archiefmateriaal dat door oud deelnemers ter beschikking is gesteld....

Lees verder »