Onbeperkt genieten tijdens de “Onbeperkt op weg dag” in Heerenveen

HEERENVEEN – Je kunt de gewoonste dingen bijzonder maken door ze te doen met bijzondere mensen. Het is een kleine moeite om iemand met een verstandelijke beperking gelukkig te zien. Het zijn de kleinste gebaren die deze mensen doen stralen van geluk en dat geluk is met geen goud te betalen. En zo’n dag is er weer aankomdende zaterdag 16 juni. Het wordt een groot feest op het terrein van Wierda aan de Mars. Een dag dat mensen met een licht verstandelijke beperking ook eens mogen autorijden. Er zijn  ruim 150 aanmeldingen, allemaal mensen die ook een kans verdienen om een keer zelf te mogen autorijden. Wethouder Jelle Zoetendal opent dit evenement. Op het terrein staan brandweer en politie wagens waarmee een rondrit kon worden gemaakt. Maar ook wat snellere sportwagens, er kan volop worden genoten. MET DANK AAN: Hoofdsponsors: Rabobank Heerenveen en Wierda Bedrijfswagens Adres: Mars 22 in Heerenveen. *...

Lees verder »