Solar Sport One en Van Wijnen ondertekenen sponsorcontract zonnebootraces 2018

GORREDIJK – Op dinsdag 12 juni hebben Marcelien Bos-de Koning van Solar Sport One en Peter Hutten van Van Wijnen hun handtekening gezet onder een bijzonder sponsorcontract. Van Wijnen verbindt voor 2018 haar naam aan dé zonnebootraces van Nederland. De races en aanvullend programma, welke op verschillende locaties plaatsvinden, richten zich op techneuten, pioniers, waaghalzen en teamplayers. Het event creëert een snelkookpan voor innovaties op het water met zonne-energie. Het heeft raakvlakken met vele duurzame initiatieven op een oerhollandse wijze: middels het water. “Met name de stimulans van duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap is voor ons aanleiding om de organisatie te steunen”, aldus Peter Hutten, Regiodirecteur Van Wijnen Noord. Chief Solar Officer en voormalig Olympisch zeilster Marcelien Bos-de Koning is erg verheugd met de samenwerking. “Een techneut ben ik echt niet, maar het bouwen van een zonneboot zijn zulke fenomenale trajecten voor iedereen in het team. Door het partnerschap met Van...

Lees verder »