49ste Concours Hippique in Gorredijk

GORREDIJK – Op plan Loevestein in is afgelopen weekend de 49ste editie van Concours Hippique Gorredijk gehouden. Elk jaar doen enkele honderden ruiters mee en komen er duizenden bezoekers op het driedaagse evenement af. Ook dit jaar kon men mede door het mooie weer rekenen op veel bezoekers. Concours Hippique Gorredijk behoort tot de grotere concoursen in Friesland. Het programma beslaat alle niveaus, van B tot en met ZZ, voor zowel paarden als pony’s. Vrijdagavond ging het venement van start met dressuur en springen voor paarden. Zaterdag waren er de gehele dag diverse dressuur- en springrubrieken, en subtop dressuur. Zondag kwamen de pony’s aan bod in dressuur en springen en is er Bixie voor de allerkleinsten. Foto’s: ©Jan Stoelwinder Het bericht 49ste Concours Hippique in Gorredijk verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »