Spelers ’t Fean ’58 zien uit naar ontmoeting tegen FC Groningen

De wedstrijd tegen FC Groningen begint steeds meer te leven binnen de selectie van ’t Fean ’58. Een extra toetje na het al zo succesvolle seizoen, dat werd afgesloten met het kampioenschap. Het reeds geplande weekendje Ameland, waar de titel op feestelijke wijze zou worden gevierd, werd afgezegd. ‘Dit binne foar ús de klúten yn ‘e jochert’.‘De Trots van het Noorden’ komt op zaterdag 7 juli (aanvang 14.30 uur) naar sportpark ’t Ketting in Surhuisterveen. Het is de derde keer dat beide clubs tegenover elkaar staan. Op 12 juli 2002 was de eerste ontmoeting (1-6). Zaterdag 6 juli 2013 kwam de FC voor de tweede keer uit tegen de blauwhemden. Het werd 0-9 tegen de mannen van de debuterende trainer Erwin van der Looi. ’t Fean ’58 doelman Jelmer van der Meer was er toen ook al bij. “Dit zijn voor ons geweldige wedstrijden, spelen tegen een profclub. En FC...

Lees verder »