Winkels en horeca gaan de strijd met elkaar aan op beachvolleybalvelden in centrum

HEERENVEEN – Vrijdagavond gingen Heerenveense winkels en horecabedrijven de strijd met elkaar aan op de beachvolleybalvelden in het centrum. Afgelopen week is het Gemeenteplein in het centrum omgebouwd tot een groot strand. Op dat strand zijn velden uitgezet en daaromheen tribunes opgebouwd, want dit weekend staat in het teken van topsport. De beste beachvolleyballers van Nederland komen dan in actie om hun wedstrijden te spelen in de DELA Eredivisie Beach Tour. De beachvolleybalactiviteiten in het centrum van Heerenveen maken deel uit van de DELA Eredivisie Beachvolleybal Tour 2018. Dat is een serie van tien wedstrijden door het hele land plus het DELA NK Beach in Scheveningen. Namens de Nederlandse volleybalbond organiseert Sportworx de hele tour en doet daarin voor het eerst het centrum van Heerenveen aan. “En daar zijn we erg blij mee”, zegt Elona Haan van Sportworx. “Beachvolleybal heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen in Nederland en...

Lees verder »