BASF nieuwe hoofdsponsor Feanrun 2018

HEERENVEEN – De Feanrun heeft donderdag 28 juni jl. een sponsorovereenkomst gesloten met BASF voor de komende editie van de Feanrun. BASF levert als groot multinationaal chemieconcern een bijdrage aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen als klimaatbescherming, energie, voeding en mobiliteit. BASF “Wij zijn verheugd om ons als bedrijf te kunnen binden aan zo’n mooi sportief evenement, met daaraan gekoppeld een goed doel, in dé sportstad van het Noorden”, aldus Marieke Jeurink, HR Business Partner, BASF. Met een vestiging in Heerenveen, is BASF bekend met de regio. De missie van BASF, we create chemistry for a sustainable future, sluit mooi aan bij de doelstelling van de Feanrun. Jeurink voegt toe: “Het onlangs bij BASF geïntroduceerde B-fit programma voor medewerkers past uitstekend bij een sportief evenement zoals de Feanrun, onze collega’s zijn al aan het trainen”. Het bedrijf heeft in Nederland zo’n 950 medewerkers die verspreid zijn over acht locaties. Sjoerd Visser,...

Lees verder »