Dubbele cijfers voor sc Heerenveen bij eerste oefenduel in Balk

BALK – sc Heerenveen heeft de eerste wedstrijd van de voorbereiding met 1-10 gewonnen. In Balk werd er gespeeld tegen een Regioteam met spelers van Balk, Oeverzwaluwen, NOK, De Wâlde en Bakhuizen. Michel Vlap was in de openingsfase de grote man bij de Friezen. Binnen een halfuur scoorde hij maar liefst drie keer. Kort daarna maakte Marco Rojas de 0-4. Ook Sam Lammers was in zijn eerste duel namens sc Heerenveen trefzeker. De huurling van PSV scoorde tweemaal en bepaalde daarmee de ruststand op 0-6. Na de pauze stuurde trainer Jan Olde Riekerink elf nieuwe spelers het veld op. Het was Jordy Bruijn die als eerste het net vond. De middenvelder scoorde na een fraaie actie de zevende Friese treffer. Doelpunt nummer acht kwam op naam van Henk Veerman. Aan de overkant scoorde het Regioteam na een counter tegen, maar sc Heerenveen antwoordde direct. Pelle van Amersfoort vond tweemaal het...

Lees verder »