Een warme Kinderdag met een Lach 2018

HEERENVEEN – Op woensdag 27 juni organiseerde JCI Heerenveen in samenwerking met ziekenhuis Tjongerschans en Brandweer Heerenveen de Kinderdag met een Lach. Het is een warme, vrolijke en onvergetelijke dag geworden voor kinderen die langdurig onder behandeling staan in het ziekenhuis de Tjongerschans. Speciaal voor deze dag nodigde JCI Heerenveen deze kinderen, samen met hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, uit om een moment “gewoon” kind met een lach te kunnen zijn. Het programma bestond uit de bekende rondrit door gemeente Heerenveen in stoere sportauto’s en mooie oldtimers. Ook was er een rondleiding door de Brandweerkazerne waarna de dag afgesloten werd in het Ziekenhuis. JCI Heerenveen, een netwerk van jonge ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen uit Heerenveen, heeft zich voor de zevende keer ingezet voor de Kinderdag met een Lach. Editie 2018 van de Kinderdag met een Lach is mede mogelijk gemaakt door de belangloze inzet van Ziekenhuis Tjongerschans, Brandweer Heerenveen,...

Lees verder »