Glennis Grace herontdekt Dokkum na Amerikaans avontuur

De Nederlandse zangeres Glennis Grace maakt momenteel furore in Amerika. Ze blies afgelopen week de kritische jury van America’s Got Talent compleet omver met haar vertolking van Whitney Houston’s hit ‘Run to you’. Hoe haar avontuur in Amerika afloopt is nog strikt geheim, zeker is dat ze Dokkum met een spetterend optreden gaat herontdekken bij terugkomst in Nederland. Dit one moment in time is voor de Admiraliteitsdagen!Diverse internationale platenmaatschappijen verdringen zich al voor de Nederlandse zangeres om haar binnen te halen. Vanwege een streng geheimhoudingscontract mag Glennis nog niks loslaten over het verdere verloop van de show. America’s Got Talent wordt alleen in de Verenigde Staten al door gemiddeld 11 miljoen mensen gevolgd. De Amsterdamse vocaliste, echte naam Glenda Hulita Elisabeth Batta, noemt het ‘completely insane’ zoals ze nu in het middelpunt van de belangstelling staat.In Nederland breekt Glennis Grace op 16-jarige leeftijd landelijk door wanneer ze de Soundmixshow wint...

Lees verder »