Hierplein Haarsalon in Noardburgum opent haar deuren

Op 15 juni 2018 is er een nieuwe kapsalon geopend in Noardbergum aan de Zevenhuisterweg. De kapsalon, ’t Hierplein, is gevestigd in het pand van kledingwinkel Rootz69 dat onder de lokale bevolking inmiddels als een begrip wordt gezien. In dit pand zijn meerdere bedrijven gevestigd waaronder een schoonheidssalon, diëtiste, mondhygiëniste en een praktijk voor cosmetische en medische huidpigmentatie. Een kapsalon is daarbij dan ook een mooie aanvulling. Samen met kledingwinkel Rootz69 wordt dit bedrijventerrein Plein 45A genoemd.De eigenaresse van ’t Hierplein, genaamd Durkje Venema, heeft al jarenlang ervaring. Ze heeft elf jaar bij een kapsalon in de buurt gewerkt voordat ze de stap nam om voor zichzelf te beginnen. "Na elf jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging" vond Durkje. "Dit kwam op mijn pad en ook al werk ik nu alleen, binnen zo’n pand heb ik toch collega’s om me heen. Mensen komen naar een kapsalon voor ontspanning...

Lees verder »