Jelle Boerema lijsttrekker VVD Noardeast-Fryslân

Het Lokaal Netwerk Noord-Oost Friesland heeft woensdagavond 27 juni op haar ledenvergadering in MFC de Tredder te Westergeest Jelle Boerema unaniem gekozen als lijsttrekker en kandidaat wethouder voor de herindelingsverkiezingen in november. Hij is nu ruim acht jaar wethouder en locoburgemeester in de gemeente Kollumerland c.a. Het bestuur en de leden zien in hem een herkenbaar en aansprekend politicus. In Kollumerland c.a. combineert hij nu zijn wethouderschap met het zijn van beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht. Een mooie combinatie en zoals hij zelf zegt: “Daadkracht, lef en besluitvaardigheid is niet alleen voorbehouden aan een militaire organisatie”. Dit maakt hem de aangewezen persoon om de lijst aan te voeren bij de verkiezingen. Nummer 2 op de lijst is Digna Ferwerda-Havenga uit Blija. Gevolgd door Anton van der Aar uit Dokkum op de 3e plaats, Brant Visser uit de Triemen op de 4e plaats en Piet Osinga uit Marrum op de 5e...

Lees verder »