Jumbo Kooistra ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

HEERENVEEN – Acht supermarkten van Jumbo Kooistra zijn gecertificeerd met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). De familie Kooistra en hun teams ontvingen de certificaten op 28 juni uit handen van de voorzitter van de Stichting Super Supermarkt Keurmerk, de heer Harrie ten Have in aanwezigheid van onder andere de heer Sander de Rouwe, gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Friesland en Maarten Offinga, wethouder EZ van de gemeente Súdwest-Fryslân. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt. Unieke uitreiking Het is uniek dat een ondernemer gelijktijdig voor meerdere van zijn supermarkten het SSK keurmerk krijgt toegekend. De Kooistra-supermarkten die vanaf vandaag het keurmerk dragen zijn: Jumbo Kooistra Makkum Jumbo Kooistra Leeuwarden Jumbo Kooistra Wommels Jumbo Kooistra Bolsward Jumbo Kooistra Heerenveen Molenplein Jumbo Kooistra Heerenveen Jister Jumbo Kooistra Marknesse Jumbo Kooistra Sneek Centrum Lokaal en duurzaam ondernemen Met het...

Lees verder »