Opbouwwerkzaamheden Night Of The Koemarkt van start

HEERENVEEN – De opbouwwerkzaamheden voor de Night Of The Koemarkt zijn donderdag van start gegaan. Woensdag werden er al voorbereidende werkzaamheden verricht. Het grote podium is enkele tientallen meters naar achteren geplaatst. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor het publiek. Het verkeer op de K.R. Poststraat ondervond donderdag enige hinder doordat een rijbaan gestremd was. Verkeersregelaars werden ingezet voor begeleiding. Vanaf vrijdag is de K.R. Poststraat geheel afgesloten voor verkeer. Zaterdag 30 juni vindt de 22e editie plaats van het Promsconcert, dat ooit op de Oude Koemarkt zelf is begonnen, en inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste gratis toegankelijke evenementen in Friesland.  Overdag staat Heerenveen al ‘op stelten’ en de avond daarvoor, vrijdag 29 juni is er het ‘Kleintje Koemarkt’. Kleintje Koemarkt Vrijdagavond kan het publiek weer plaatjes aanvragen op de Oude Koemarkt tijdens Kleintje Koemarkt. The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Verzin een...

Lees verder »