Schouw zaak van Seggeren a.s. vrijdag

Tijdens de laatste pro forma zitting in de rechtszaak rond de dood van Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzaag is bekend gemaakt dat de rechtbank een schouw zal houden op de locatie waar vorig jaar het lichaam van het slachtoffer werd gevonden, in De Westereen. Deze schouw zal aanstaande vrijdagavond vanaf half tien 's avonds plaatsvinden. De 37-jarige van Seggeren uit Kollumerzwaag verdween in de nacht 8 op 9 juli 2017. Zondagochtend werd al snel het levenloze lichaam van de man gevonden. In een weiland aan de kruising Fûgelsang – Bûterwei in De Westereen kwam de man door een misdrijf om het leven. Van Seggeren had de avond voorafgaand aan de moord het Freeze Forze Beachfest in hetzelfde dorp bezocht. In december 2017 werd de vrouw van van Seggeren aangehouden als verdachte.Schouw zaak van Seggeren a.s. vrijdag

Lees verder »