Ahoy Rotterdam het decor van de Dutch Finals

Maar liefst twee teams van Turn- en Gymsport Dokkum wisten zich hiervoor te plaatsen. De vereniging is dan ook ontzettend trots op het duo Shirien Elbakry - Chayenne Bosch en het trio Sanne Wolters, Lieneke Hansma en Thirza Scherjon. Deze twee teams mochten zaterdag 23 juni aantreden op de wedstrijdvloer tussen de besten van Nederland.Beide teams hebben geschitterd op de vloer, wat hebben ze iedereen laten genieten van hun mooie optredens. Op de foto’s is duidelijk te zien dat ze alles hebben gegeven om een goede score neer te zetten.Het duo Shirien en Chayenne eindigde op een teennagel afstand van het podium en werd vierde van Nederland. Clubgenootjes Sanne, Lieneke en Thirza behaalde met huizenhoge salto’s en dubbele schroeven een prachtig verdiende zesde plek.Ze sloten voor Turn- en Gymsport Dokkum een geweldig sportief leuk en succesvol acro seizoen af.Ahoy Rotterdam het decor van de Dutch Finals

Lees verder »