Flitsnieuws.nl per 1 juli verder als GrootHeerenveen.nl

HEERENVEEN – Flitsnieuws.nl gaat met ingang van 1 juli verder als GrootHeerenveen.nl. Flitsnieuws.nl en uitgever Ying Media uit Sneek hebben besloten tot een verregaande vorm van samenwerking.  Hielke blijft betrokken als nieuwsfotograaf bij GrootHeerenveen.nl.  Gedurende ruim 16 jaar heeft Hielke en met behulp van vele anderen met veel passie en toewijding gewerkt aan de nieuwssite. Met resultaat. Er werd voor een regionale nieuwssite respectabele bezoekersaantallen behaald. En dan te weten dat het allemaal naast de dagelijkse werkzaamheden werd gedaan. Van werken tussen ‘negen en vijf’ hadden zij nog nooit gehoord. En dat kan ook niet met een dergelijk breed palet aan activiteiten. GrootHeerenveen is sinds 2016 actief in het ‘Friese Haagje’. En de (web) redactie heeft behoefte aan wat extra ondersteuning.  Hierdoor is team Heerenveen nog beter in staat om de inwoners van Heerenveen en wijde omstreken te voorzien van het laatste nieuws, verslaggeving van evenementen en andere gelegenheden op...

Lees verder »